Vragen? Neem contact met ons op via +31 6 46962220

Auto Verhuur

Autobedrijf Westerhout biedt sinds 2012 autoverhuur aan. Onze kracht in de autoverhuur is het aanbieden van diversiteit, flexibiliteit en maatwerk. Kortom, uw wensen staan bij ons in het middelpunt.

Diversiteit

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met verhuur voor zowel de particuliere als de zakelijk klant. Of u nu opzoek bent naar een personenauto, een bedrijfsauto, een vrachtwagen, verhuur voor de korte of lange termijn of leasing, wij bieden u alle mogelijkheden aan.

Flexibiliteit

Naast onze diversiteit kenmerkt flexibiliteit ons. In de verhuur is het van belang dat je de juiste auto, op het juiste moment, op de juiste plaats hebt staan. Of het nu gaat om een tijdelijke uitbreiding of om het vervangen van een stilgevallen auto. Dan is het van belang dat u kunt rekenen op een representatieve auto van goede kwaliteit.

Maatwerk

Onze derde kwaliteit is maatwerk. Zo gelden er voor de verhuur van 1 dag andere voorwaarden en tarieven dan verhuur voor de lang(er)e termijn.

Heeft u vragen, wensen of een auto nodig? Neem dan contact met ons op via 085 1302 560 of kom gezellig langs dan bespreken wij uw wensen onder het genot van een bakje koffie.

Meer weten? Neem contact op met ons!

in**@au************.nl
+31 6 46962220

Latensteinseweg 21A
4005 EG Tiel